«Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος στο Στούντιο 4: «Θεούλη μου, σ’ ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο»
20:03 - 03/10/2024
Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο […]
The post «Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος στο Στούντιο 4: «Θεούλη μου, σ’ ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάκης Ζαχαράτος: "Λύγισε" στο Στούντιο 4 - "Θεούλη μου, σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο"
“Φυσικά και πιστεύω πολύ στον Θεό αλλά η τέχνη μου είναι το καταφύγιο μου” εξομολογήθηκε, βουρκωμένος, ο Τάκης Ζαχαράτος
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά«Έσπασε» ο Τάκης Ζαχαράτος στο Στούντιο 4: «Θεούλη μου, σ’ ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο»
Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο το απόγευμα της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση.Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο το απόγευμα της Πέμπτης στη δημόσια τηλεόραση.Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός περφόρμερ αναφέρθηκε στα όρια της σάτιρας αλλά και στην βαθιά του πίστη στον Θεό. Ειδικότερα, ο Τάκης […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» στο Στούντιο 4 – «Θεούλη μου, σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο»
Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζει αυτό το διάστημα, ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στην
To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» στο Στούντιο 4 – «Θεούλη μου, σε ευχαριστώ που έχω ένα καταφύγιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr