Αιμίλιος Χειλάκης: “Αυτός που λέει ότι αυτό δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του”

20:02 - 03/10/2024

“Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά τελείωσε. Αλλά είμαστε οικογένεια” Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ερωτήσεις που δέχεται για την οικογένειά του. «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά τελείωσε. Αλλά είμαστε οικογένεια! […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμίλιος Χειλάκης: «Αυτός που λέει ότι αυτό δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ερωτήσεις που […] The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Αυτός που λέει ότι αυτό δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει