Κατερίνα Καραβάτου: Αποκάλυψε την πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας της – «Δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ»

19:58 - 03/10/2024

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για τη στιγμή της καριέρας της όπου ντράπηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. «Είναι μία πολύ ντροπιαστική σκηνή, που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Στο Κους Κους είχαμε βγάλει τον Μάκη Τσέλιο από μία αποστολή που κάναμε στη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της

Μια από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση, περιέγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Grand Hotel» – Τρίτη: Ο αστυνόμος Κομνηνός «πιάνει» την Σοφία με ένα μαχαίρι στα χέρια της και ένα πτώμα να κείτεται στο πάτωμα

7 σημαντικές αλήθειες σχετικά με την απιστία που πρέπει να γνωρίζεις

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έπεσε θύμα απάτης – Το ποσό που έχασε

«Η Γη της Ελιάς» – Τρίτη: Η ζήλια του Λυκούργου εντείνεται, παρά την προσπάθεια του Ανδρέα να τον προσεγγίσει φιλικά

Γιάννης Ποιμενίδης για την πρώην σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά: «Θα ήταν πολύ εύκολο να συνεργαστώ μαζί της, είναι καλή σε οτιδήποτε καταπιάνεται»

«Παιχνίδια Εκδίκησης» – Τρίτη: Ο Πέτρος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη και συναντάει μια παλιά γειτόνισσα της οικογένειας της Μαρίνας