Η Εβελίνα Νικόλιζα θα κινηθεί νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

19:58 - 03/10/2024

Πριν από λίγες ημέρες η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα μήνυμα που δέχτηκε από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή. Συγκεκριμένα η Εβελίνα Νικόλιζα, δέχτηκε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος την χαρακτήρισε τυχάρπαστη, προφανώς μετά από κάποιες δηλώσεις της ίδιας σχετικά με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Νικόλιζα: Κινείται νομικά κατά του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή μετά τη διαδικτυακή επίθεση με τα υβριστικά μηνύματα

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος της επιτέθηκε To άρθρο Εβελίνα Νικόλιζα: Κινείται νομικά κατά του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή μετά τη διαδικτυακή επίθεση με τα υβριστικά μηνύματα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η εφηβεία μου ήταν άσχημη γιατί έφυγε ο αδελφός μου Παντελής όταν ήμουν 14»

Ελένη Χατζίδου: «Η πραγματική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν χθες»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου vs Έλενας Χριστοπούλου: Το χρονικό της κόντρας τους – Πώς από κολλητές φίλες έγιναν δυο ξένοι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήταν μονόδρομος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Χριστοπούλου»

Women in Hollywood 2024: Τα σοφιστικέ beauty looks των celebrities

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέα αναφορά στον Μουτσινά – «Κοιτώντας τον Νίκο, σκεφτόμουν τον Λάκη Λαζόπουλο»