Ζαχαριάδης για βίντεο Κασσελάκη: "Δεν λέει πουθενά τη φράση "θα είμαι υποψήφιος, είσαι εδώ και κρύβεσαι;"

19:01 - 03/10/2024

Πως γίνεται να “είσαι εδώ” και να κρύβεσαι, σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Ζαχαριάδης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν λέει πουθενά «θα είμαι υποψήφιος» – Είσαι εδώ και κρύβεσαι;

Την απορία του με το βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι πουθενά στο σχεδόν 4λεπτο βίντεο του τέως προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η φράση ότι θα ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Ζαχαριάδης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν λέει πουθενά «θα είμαι υποψήφιος» – Είσαι εδώ και κρύβεσαι; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Ζαχαριάδης για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν λέει πουθενά «θα είμαι υποψήφιος» – Είσαι εδώ και κρύβεσαι;

Την απορία του με το βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Την απορία του με το βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε ότι πουθενά στο σχεδόν 4λεπτο βίντεο του τέως προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η φράση ότι θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φάμελλος για βίντεο Κασσελάκη: Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει υποψήφιος, δεν το δηλώνει

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στο ΕΡΤNews σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητά του στις εκλογές του κόμματος.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σ. Φάμελλος στο ΕΡΤNews για βίντεο Κασσελάκη: Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει υποψήφιος, δεν το δηλώνει

Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στηνν εκπομπή “ΕΡΤALKS” του ΕΡΤNews και στον Απόστολο Μαγγηριάδη, σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητά του στις εκλογές του κόμματος. Αρχικά σχολίασε την ανάρτηση Κασσελάκη, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να πω ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει. Δεν το […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αγγελική Κανελλοπούλου: Υποψήφια για αριστίνδην μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους

Δήλωση Καπερνάρου για τα νέα βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών: Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση, ουδέποτε μου ζητήθηκαν πριν

Βόλος - Παναιτωλικός 0-1: "Διπλό" οκτάδας χωρίς να... απειλήσουν - Νίκη με... καμία ευκαιρία

Χαμάς: Σοκ και οργή για τους ομήρους που απελευθέρωσε - "Φαντάσματα του εαυτού τους, σαν να ήταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης"

Καπερνάρος για Τέμπη: Τα βίντεο βρίσκονται στα χέρια του ανακριτή - Τι δείχνουν, γιατί κατατέθηκαν τώρα

CNN: Ο Τραμπ έχει παγιδέψει τους συμμάχους της Αμερικής εκεί ακριβώς που θέλει