Τα βασιλικά ταχυδρομεία της Βρετανίας τιμούν τα 60 χρόνια του ροκ συγκροτήματος The Who με συλλογή 12 γραμματόσημων

18:19 - 03/10/2024

Στη λίστα με τα 7 συγκροτήματα που τιμήθηκαν από τα ταχυδρομεία της Βρετανίας, μπήκαν οι «The Who». Το ροκ συγκρότημα κατέχει πλέον επάξια μία θέση δίπλα στους «The Beatles», «Pink Floyd», «The Rolling Stones», «Iron Maiden», «Queen» και «Spice Girls». Με σκοπό να τιμήσουν την 60η επέτειο του βρετανικού συγκροτήματος «The Who», η Royal Mail ... Περισσότερα To άρθρο Τα βασιλικά ταχυδρομεία της Βρετανίας τιμούν τα 60 χρόνια του ροκ συγκροτήματος The Who με συλλογή 12 γραμματόσημων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»