Κατερίνα Στανίση: Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν "καμένος" από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στανίση για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω»
«Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Στανίση. Για την μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε σήμερα το πρωί (03.10.2024) η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Στανίση για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚατερίνα Στανίση για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω»
«Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Στανίση.
«Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Στανίση. Για την μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε σήμερα το πρωί (03.10.2024) η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr