Δανάη Μπάρκα: «Σε έναν χωρισμό μου, έκανα πως δεν είχε συμβεί και του αγόραζα κανονικά καφέ»
16:55 - 03/10/2024
Μία άκρως αποκαλυπτική δήλωση έκανε σήμερα (03.10.2024) η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη». Η γνωστή παρουσιάστρια της πλέον μεσημεριανής εκπομπής, Δανάη Μπάρκα, μίλησε για μία φορά που χώρισε και δεν μπόρεσε να δεχθεί καθόλου την νέα κατάσταση, με αφορμή ένα βίντεο που έφτιαξε η ομάδα της για το πως αντιμετωπίζει τον ... Περισσότερα
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Σε έναν χωρισμό μου, έκανα πως δεν είχε συμβεί και του αγόραζα κανονικά καφέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου, έκανα ότι δεν έχει συμβεί, έπαιρνα καφέ και για εκείνον»
Ο Άρης Καβατζίκης παρουσίασε τους πέντε τύπους των ανθρώπων όταν χωρίζουν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου, έκανα ότι δεν έχει συμβεί, έπαιρνα καφέ και για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου, έκανα ότι δεν έχει συμβεί – Έπαιρνα καφέ και για εκείνον»
Διαβάστε το στο real.grΔανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου, έκανα ότι δεν έχει συμβεί – Έπαιρνα καφέ και για εκείνον»
H Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για έναν πρώην της στην εκπομπή της Πέμπτης. Αφορμή ήταν το βίντεο του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος παρουσίασε τους πέντε τύπους των ανθρώπων. Η παρουσιάστρια μπήκε στη θέση ενός εξ αυτών και ταυτίστηκε. «Ταυτίστηκα με όλα!» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και όταν τη ρώτησαν αν έχει βρεθεί σε […]
The post Δανάη Μπάρκα: «Σε χωρισμό με πρώην μου, έκανα ότι δεν έχει συμβεί – Έπαιρνα καφέ και για εκείνον» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr