Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: "Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για τα κιλά που πήρε και έχασε τον τελευταίο καιρό, ενώ τοποθετήθηκε και για τη σάτιρα και τον Μάρκο Σεφερλή. Αρχικά, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν σήμερα (03/10) καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό».Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν σήμερα (03/10) καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό».Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που πήρε και έχασε τον τελευταίο καιρό, ενώ τοποθετήθηκε για τη σάτιρα και τον Μάρκο Σεφερλή. «Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που πήρε […]
The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr