Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάμπρος Φισφής: Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει
Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι σίγουρα για τον εαυτό τους, πρόσθεσε ο κωμικός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛάμπρος Φισφής: “Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying, το έχω βιώσει από πρώτο χέρι”
Ο ίδιος υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA
«Έχω παιδιά»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΛάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία»
Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωινό της Πέμπτης.Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωινό της Πέμπτης.Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός stand up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική του διαχείριση στο bullying αλλά και… στην προσωπική του ζωή! Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία»
Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής […]
The post Λάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr