Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει»

12:46 - 03/10/2024

Ο Λάμπρος Φισφής σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάμπρος Φισφής: Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει

Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι σίγουρα για τον εαυτό τους, πρόσθεσε ο κωμικός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Λάμπρος Φισφής: “Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying, το έχω βιώσει από πρώτο χέρι”

Ο ίδιος υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία»

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωινό της Πέμπτης.Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαϊδου το πρωινό της Πέμπτης.Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός stand up comedian αναφέρθηκε στην προσωπική του διαχείριση στο bullying αλλά και… στην προσωπική του ζωή! Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία»

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά που υπογράφει στο Μεγάλο Κανάλι, ο Λάμπρος Φισφής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής […] The post Λάμπρος Φισφής: «Το bullying που βίωσα ήταν ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τροχαίο: Η στιγμή που φορτηγάκι παρασύρει μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλείπει στο δρόμο – Σοκαριστικό βίντεο

Πόσο θα κοστίσει στη Goldman Sachs η πτώση της Northvolt

LIVE: Θέλτα – Μπαρτσελόνα

Η ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη εξακολουθεί να είναι γεμάτη εμπόδια

Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Βόλου και την ισοπαλία στη Λαμία (pic)

Άρης – Βόλος 0-1: Τον «εκτέλεσε» ο Κόσζτα