Μάρκος Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα
11:19 - 03/10/2024
“Δεν κοροϊδεύω, σατιρίζω. Όσοι λένε για το συγκεκριμένο θέμα, δεν έχουν δει την παράσταση” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής. “Ποταμός” ήταν ο Μάρκος Σεφερλής σε δηλώσεις του στη Super Κατερίνα και στον Στέλιο Δρουμαλιά. Ο γνωστός κωμικός απάντησε για τη σάτιρα, τα σχόλια που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα αλλά και το χιουμοριστικό σκετσάκι που έκαναν ο ... Περισσότερα
To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκος Σεφερλής: Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πέφτουν όλοι να φάνε μόνο εμένα
Ενοχλεί ο Σεφερλής δεν είναι το πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, πρόσθεσε ο κωμικός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝέο ξέσπασμα Σεφερλή: «Όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, πέφτουν όλοι να με φάνε» (vid)
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει τον τελευταίο καιρό λόγω του σατιρικού σκετς στο οποίο υποδύεται το Nemo και το οποίο χαρακτηρίστηκε «ομοφοβικό».
Διαβάστε το στο GazzettaΜάρκος Σεφερλής: Πέφτουν όλοι να με φάνε όταν κάνω έναν ήρωα που έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία
Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον σάλο που προκλήθηκε αφού ντύθηκε Nemo, για τις ανάγκες της παράστασής του.
Διαβάστε το στο real.gr