Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και πως του αρέσουν τα αδερφάκια»

10:47 - 03/10/2024

“Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό” δήλωσε η Τζένη Θεωνά. Την Τζένη Θεωνά συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τον Δήμο Αναστασιάδη και τις μικρές κρίσεις που περνούν και τον γιο της, Αρίωνα. “Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον Δήμο. Ίσως υπήρξε κρίση από τον πρώτο ... Περισσότερα To άρθρο Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και πως του αρέσουν τα αδερφάκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου με ρώτησε αν έχω μωρό στην κοιλιά και του είπα πως έχω σουβλάκια»

Με αφορμή την τρίτη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Μαμά-δες» αλλά και την παράσταση To άρθρο Τζένη Θεωνά: «Ο γιος μου με ρώτησε αν έχω μωρό στην κοιλιά και του είπα πως έχω σουβλάκια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Γιαννούλη: «Είσαι χυδαίος λαϊκιστής» – «Είσαι συκοφάντης»

Πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας φουσκώνει το εμπορικό έλλειμμα της

Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ: Φέραμε πίσω στη χώρα 300.000 Έλληνες από το εξωτερικό

Γκαγκάτσης για το Ελλάδα – Σκωτία: «Πρόκληση και ευκαιρία η «γαλανόλευκη» να ανέβει στην League A»

Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: Με Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Καλαϊτζάκη στον δεύτερο αγώνα η «γαλανόλευκη»