Κιάρα Φεράνι: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα» λέει η διάσημη Ιταλίδα από την Αθήνα
10:28 - 03/10/2024
Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της. Η διάσημη Ιταλίδα influencer είχε κάνει διακοπές το φετινό καλοκαίρι και στη Μύκονο. Η Κιάρα Φεράνι έκανε δηλώσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή Happy Day. Θα μείνει για δύο ημέρες στην Ελλάδα, για την παρουσίαση της «Chiara ... Περισσότερα
To άρθρο Κιάρα Φεράνι: «Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα» λέει η διάσημη Ιταλίδα από την Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιάρα Φεράνι: Είμαι πανέτοιμη για έναν νέο έρωτα, είπε κατά την άφιξή της στην Αθήνα
Όσα είπε η Ιταλίδα blogger για τα ελληνικά νησιά, τα μυστικά ομορφιά της και τον έρωτα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣτην Αθήνα η Κιάρα Φεράνι: "Είμαι σούπερ έτοιμη για έναν νέο έρωτα" λέει η διάσημη influencer
Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στην χώρα μας, για την παρουσίαση της «Chiara Ferragni make up collection» σε γνωστό πολυκατάστημα στην Αθήνα
Διαβάστε το στο Παραπολιτικά