Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι»

10:19 - 03/10/2024

Ο τράπερ Light έκανε πρόταση γάμου στην Άννα Θεοδωρίδη και επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στο αεροδρόμιο έπεσαν πάνω στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. O Light ξέρει να κεντρίζει τα βλέμματα και με τις ατάκες του, να γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, τροφή για σχόλια αναμένεται να δώσουν τα όσα είπε στο αεροδρόμιο ... Περισσότερα To άρθρο Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Light: Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€

Επίσης, ο τράπερ αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Light: Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα

'Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο', είπε ο Light

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»

Τον Light συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή του από το To άρθρο Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ξεκίνησε ο 2ο κύκλος των καταθέσεων για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Στη ΓΑΔΑ οι γιατροί των νοσοκομείων που πέθαναν τα παιδιά

Κάρλος Κορμπεράν: Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού φαβορί για τον πάγκο της Λέστερ

Ανθρωποκυνηγητό στη Βρετανία για τον εντοπισμό πιστολέρο που τραυμάτησε ένα 8χρονο κορίτσι

Ευρωπαϊκή Ένωση: Πράσινο φως στον ετήσιο προϋπολογισμό του 2025

Την ενοχή των 14 από τους 17 κατηγορούμενους πρότεινε η εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Ο Παναγιώτης Γκιώνης απάντησε στις καταγγελίες της Ξένιας Στάθη: Τα τρία ψέματα που είπε – Στόχος η αποδόμηση προσωπικοτήτων