Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι»
10:19 - 03/10/2024
Ο τράπερ Light έκανε πρόταση γάμου στην Άννα Θεοδωρίδη και επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στο αεροδρόμιο έπεσαν πάνω στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. O Light ξέρει να κεντρίζει τα βλέμματα και με τις ατάκες του, να γίνεται θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, τροφή για σχόλια αναμένεται να δώσουν τα όσα είπε στο αεροδρόμιο ... Περισσότερα
To άρθρο Light σε δημοσιογράφους: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5.000 ευρώ, δεν αστειεύομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Light: Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές δώστε μου 5.000€
Επίσης, ο τράπερ αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Άννα Θεοδωρίδη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grLight: Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα
'Έχω πολύ ψωμί στο Instagram. Έχω πει πολλά πράγματα και έχω κάνει και δημοψήφισμα για τον κύριο Βελόπουλο', είπε ο Light
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάLight: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα»
Τον Light συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή του από το
To άρθρο Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι για το θέμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr