Η Αγρινιώτισσα ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον- Τίτλοι τέλους στην καριέρα της

21:47 - 02/10/2024

Η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκάλυψε ότι η φετινή της θεατρική συμμετοχή στην παράσταση «Blue Train» στο θέατρο Άλμα θα είναι και η τελευταία της καριέρας της λόγω του ότι διαγνώστηκε με Πάρκινσον. Όπως αποκάλυψε για το πρόβλημα της υγείας της «Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Έπαθα Πάρκινσον και από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο». «Δεν θέλω να κάνω άλλο θέατρο και τηλεόρα

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον

Μία γεμάτη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. […] The post Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα