Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι, έφυγα και κλείστηκα στο καμαρίνι»

21:34 - 02/10/2024

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν χθες το βράδυ η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό όπου ο Ζιλ Ντασέν τής κατέβασε την μπλούζα, σε πρόβα θεατρικής παράστασης. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, υπήρχε μια σκηνή όπου υποτίθεται πως έπεφτε θύμα βιασμού από τον συμπρωταγωνιστή της, τον Ανδρέα Μπάρκουλη, και έπρεπε αναγκαστικά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι, έφυγα και κλείστηκα στο καμαρίνι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ήταν χθες το βράδυ η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το περιστατικό […] The post Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει: «Κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι, έφυγα και κλείστηκα στο καμαρίνι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει