Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά»

21:31 - 02/10/2024

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα…κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της. «Το μόνο βαρύ περιστατικό που έχω να θυμάμαι είναι αυτό με γνωστή εταιρεία εσωρούχων που με χαρακτήρισαν χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά. Εκεί πληγώθηκα, έφυγα και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Η To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κάψε 500 θερμίδες κάνοτας αυτές τις 6 δραστηριότητες

Ο χειμώνας φέρνει στα παιδιά γκρίνια και έλλειψη διάθεσης – Tips για να τα βοηθήσετε να προσαρμοστούν

“Demons”: Τα ερωτευμένα ζευγάρια που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της πάραστασης στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Σπύρος Δημητρίου: Με εντυπωσιακή μελαχρινή στο πλευρό του σε βραδινή του έξοδο

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον πατέρα Αντώνιο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού – «Δεν της μιλάω στο σπίτι»