«Έξαλλη» on air η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;»

21:10 - 02/10/2024

Ένα «δολοφονικό» βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη Πρετεντέρη την ώρα του δελτίου ειδήσεων σήμερα (02.10.2024) μετά την διευκρίνιση που έκανε on air ο δημοσιογράφος. Τη φράση με την οποία έκλεινε το ρεπορτάζ του Mega, για τη δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση κατά την τρομοκρατική επίθεση ανδρών της Χαμάς σε σταθμό της Τζάφα του ... Περισσότερα To άρθρο «Έξαλλη» on air η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δολοφονικό» βλέμμα της Ράνιας Τζίμα σε Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;»

Τη φράση με την οποία έκλεινε το ρεπορτάζ του MEGA, για τη δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση κατά την τρομοκρατική επίθεση ανδρών της Χαμάς σε σταθμό της Τζάφα του Τελ Αβίβ, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Γιάννης Πρεντέρης. «Δεν σκοτώθηκε επειδή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Σκοτώθηκε γιατί δύο τρομοκράτες τον πυροβόλησαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Οπότε να είμαστε ακριβείς σ’ αυτά που λέμε». Με «δολοφονικό» βλέμμα, η παρουσιάστρια του δελτίου, Ράνια Τζίμα τον ρώτησε «Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;» για να πάρει την απάντηση «Γενικώς, όποιος παρακολούθησε το δελτίο καταλαβαίνει». «Μάλιστα» ήταν η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα που έκλεισε εκεί το θέμα. Η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Έξαλλη» on air η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;»

Ένα «δολοφονικό» βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη Πρετεντέρη την ώρα του δελτίου ειδήσεων σήμερα (02.10.2024) μετά την διευκρίνιση που έκανε on air ο δημοσιογράφος. Ένα «δολοφονικό» βλέμμα έριξε η Ράνια Τζίμα στον Γιάννη Πρετεντέρη την ώρα του δελτίου ειδήσεων σήμερα (02.10.2024) μετά την διευκρίνιση που έκανε on air ο δημοσιογράφος. Τη φράση με την οποία έκλεινε το ρεπορτάζ του Mega, για τη δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση κατά την τρομοκρατική επίθεση ανδρών της Χαμάς σε σταθμό της Τζάφα του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ενοχλημένη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;»

Πιστή στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό του Μεγάλου Καναλιού βρέθηκε η Ράνια Τζίμα, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από […] The post Ενοχλημένη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA: «Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Έξαλλη» on air η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Σε ποιον αναφέρεσαι;»

Τη φράση με την οποία έκλεινε το ρεπορτάζ του Mega, για τη δολοφονία του 26χρονου Ιωνά Καρούση κατά την τρομοκρατική επίθεση ανδρών της Χαμάς σε σταθμό της Τζάφα του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, θέλησε να σχολιάσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Γιάννης Πρεντέρης με την παρουσιάστρια, Ράνια Τζίμα να αντιδρά. «Δεν σκοτώθηκε επειδή βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Σκοτώθηκε γιατί δύο τρομοκράτες τον πυροβόλησαν με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Οπότε να είμαστε ακριβείς σ’ αυτά που λέμε», είπε στο τέλος του ρεπορτάζ ο Γιάννης Πρετεντέρης. Τότε η Ράνια Τζίμα τον ρώτησε: «Σε ποιον αναφέρεσαι Γιάννη;» για να πάρει την απάντηση: «Γενικώς, όποιος παρακολούθησε το δελτίο καταλαβαίνει».

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με το δάκτυλο στη σκανδάλη Ισραήλ και Ιράν: Απειλούν με αντίποινα και βάζουν φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ιωνάς Καρούσης: «Τον ήξερα πριν καν γεννηθεί» λέει συντετριμμένος ο Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Ιερουσαλήμ

Παύλος Πολάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και δικό μου λάθος – Αν ήθελα κόμμα θα το είχα κάνει από το 2023

Το Βέλγιο απαγόρευσε στους μαθητές τη χρήση κινητών στα σχολεία

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην εξέδρα για το Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου στο Champions League

FMP – Περιστέρι 70-58: Ήττα για τους Περιστεριώτες στην πρεμιέρα τους στο Basketball Champions League