Κορτώ για την απόκτηση παιδιού: "Έχω το παιδικό τραύμα της σακατεμένης μητέρας, δεν θα ήθελα να με δει έτσι το παιδί μου"

20:55 - 02/10/2024

Ο γνωστός συγγραφέας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τη διπολική διαταραχή, αλλά και για τον λόγο που είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύγουστος Κορτώ: «Έχω το παιδικό τραύμα της σακατεμένης μητέρας, δεν θα ήθελα να με δει έτσι το παιδί μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αύγουστος Κορτώ στην εκπομπή «Buongiorno» και στην δημοσιογράφο, Δήμητρα Τσαούση. Ο To άρθρο Αύγουστος Κορτώ: «Έχω το παιδικό τραύμα της σακατεμένης μητέρας, δεν θα ήθελα να με δει έτσι το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Σε κρίσιμο σημείο ο πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν βαθιά πλήγματα στη Ρωσία ενώ η Μόσχα προχωρά σε σφυροκόπημα με 11 νεκρούς - Τρομάζει η είσοδος των βορειοκορεατών

Η "μάχη" του Σαμαρά για φωτογραφία με τον Τραμπ και οι δρόμοι για τη... "νεκρανάσταση" του Μεσσήνιου

NBA: Μπορούν και χωρίς Ντόντσιτς οι Μάβερικς - Έλειπε ο Γιόκιτς και... χόρευε το Μέμφις

Τσιούτσιας στα Παραπολιτικά 90,1: Περιμένω να διαγραφεί και ο Γεωργιάδης, διότι δεν διαφωνεί να είναι ο Καραμανλής ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Δεν θα παραδώσει τη έδρα του ο Σαμαράς

Γυναικοκτονίες Δώρας και Γαρυφαλλιάς: Φέρουν στην επιφάνεια δύο αντίστοιχα περιστατικά του 2021 - "Η ζωή μάς παίζει κάποιο παιχνίδι"

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Χαμάς μετακομίζει από το Κατάρ και εγκαθίσταται στην Τουρκία;