Η Λουκία Πιστιόλα έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά: «Πάσχω από Πάρκινσον»

17:01 - 02/10/2024

«Το Πάρκινσον μου συνέβη μέσα σε μία βδομάδα από το εμβόλιο του Covid. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα», αποκάλυψε η Λουκία Πιστιόλα. Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η σπουδαία ηθοποιός άνοιξε την καρδιά ... Περισσότερα To άρθρο Η Λουκία Πιστιόλα έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά: «Πάσχω από Πάρκινσον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Πιστιόλα: «Πάσχω από Πάρκινσον»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον

Μία γεμάτη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η σπουδαία ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες φορές που ανοίγει την καρδιά της στο γυαλί, μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. Μία γεμάτη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η σπουδαία ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες φορές που ανοίγει την καρδιά της στο γυαλί, μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. «Οι Ψυχοκόρες με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον

Μία γεμάτη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. […] The post Η Λουκία Πιστιόλα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρήστος Λούλης: «Τα δώρα για τη γυναίκα μου δεν είναι σπατάλη, είναι επένδυση»

Επεισόδια και «βροχή» από μολότοφ στη Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο - Έκαψαν σημαίες ΗΠΑ και Ισραήλ - 30 προσαγωγές

Βάσω Γουλιελμάκη: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους προβλήματα»

Η Eva Longoria ξεκαθάρισε ότι δεν εγκατέλειψε τις ΗΠΑ λόγω της επανεκλογής του Donald Trump

Φινλανδία – Ελλάδα 0-0 live: «Εγκλωβισμένη» η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο

Γιατρός του Πολυτεχνείου: Οι σφαίρες στα κορμιά φοιτητών αποκάλυπταν ελεύθερους σκοπευτές