Λουκία Πιστιόλα: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον - Το σοκ ήταν μεγάλο, είπε

16:27 - 02/10/2024

Είμαι τελειομανής και με τσαντίζει ο εαυτός μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Πιστιόλα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με Πάρκινσον - “Έγινα ανάπηρη, το σοκ ήταν μεγάλο”

"Mου συνέβη μέσα σε μία βδομάδα από το εμβόλιο του Covid. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λουκία Πιστιόλα: «Διαγνώστηκα με Πάρκισον και έγινα ανάπηρη»

Η Λουκία Πιστιόλα μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε το στο in.gr

Λουκία Πιστιόλα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με Πάρκινσον – «Έγινα ανάπηρη, το σοκ ήταν μεγάλο»

Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη μία εφ’ όλης της ύλης To άρθρο Λουκία Πιστιόλα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με Πάρκινσον – «Έγινα ανάπηρη, το σοκ ήταν μεγάλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λουκία Πιστιόλα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον – «Η διάγνωση έγινε μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο»

Διαβάστε το στο real.gr

Λουκία Πιστιόλα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον – «Η διάγνωση έγινε μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο»

Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση Blue Train στο θέατρο Άλμα, ένα έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. «Οι “Ψυχοκόρες” με ταλαιπώρησαν αρκετά, ο εαυτός μου δηλαδή με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Έχει αρχίσει […] The post Λουκία Πιστιόλα: Αποκάλυψε ότι πάσχει από Πάρκινσον – «Η διάγνωση έγινε μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Γαλοπούλα: Η υγιεινή και άκρως θρεπτική επιλογή για γεύμα στο γραφείοΓαλοπούλα: Η υγιεινή και άκρως θρεπτική επιλογή για γεύμα στο γραφείο

Γαλλία: Ληστεία στο Μουσείο Hiéron - Έκλεψαν πολύτιμους λίθους από έργο αξίας 7 εκατ. ευρώ

Μπλοφάρει ο Πούτιν ή ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί των πυρηνικών; - Τι λένε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης

Και έκτο θύμα δηλητηρίασης από νοθευμένο αλκοόλ – Όλοι νεαροί τουρίστες

Θεσσαλονίκη: Η μήνυση του αστυνομικού που ενημερώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός έτους

Σκυλακάκης: Δημοσιονομική η παρέμβαση για να πέσουν οι τιμές στο ρεύμα το Δεκέμβριο