Ο Αντώνης Σρόιτερ απαντά με χιούμορ για την κόρη του: "Θα βρει αγόρι μετά τα 40"
16:00 - 02/10/2024
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για τις δύο κόρες του, αλλά και για το ενδεχόμενο να βρουν κάποια στιγμή αγόρι
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Σρόιτερ: «Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40»
Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».Ειδικότερα, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημερινή πρεμιέρα της «Αυτοψίας», τις προσωπικότητες που θα ήθελε να κάνει συνέντευξη και την οικογένειά του. «Είμαστε στην προσπάθεια όλοι και τέλειος γονέας δεν υπάρχει. Προφανώς υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι γονείς, αλλά δεν υπάρχει κανείς που μπορεί […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντώνης Σρόιτερ: «Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40»
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα», μίλησε μεταξύ άλλων για […]
The post Αντώνης Σρόιτερ: «Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ Αντώνης Σρόιτερ απαντά με χιούμορ για την κόρη του: «Θα βρει αγόρι μετά τα 40»
Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 2/10. Ο γνωστός δημοσιογράφος και
To άρθρο Ο Αντώνης Σρόιτερ απαντά με χιούμορ για την κόρη του: «Θα βρει αγόρι μετά τα 40» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑντώνης Σρόιτερ: Η επική ατάκα για την κόρη του – «Θα βρει αγόρι μετά τα 40»
Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Τετάρτη. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο κόρες του, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν κάποια στιγμή σχέση. «Η κόρη μου η Νάντια είναι 10 ετών και η Παυλίνα είναι 8. Τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα, μεγαλώνουν σε έναν κόσμο τελείως […]
The post Αντώνης Σρόιτερ: Η επική ατάκα για την κόρη του – «Θα βρει αγόρι μετά τα 40» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr