Ισραήλ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά - «Φύλακα άγγελέ μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωνάς Καρούσης – Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει κούκλε μου, μοναδικέ μου»
Ο Ιωνάς Καρούσης έπεσε νεκρός, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα που εξαπέλυσαν δύο ένοπλοι χθες στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. […]
The post Ιωνάς Καρούσης – Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει κούκλε μου, μοναδικέ μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙσραήλ – Ιωνάς Καρούσης: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου – «Φύλακα άγγελέ μου»
Ένας 26χρονος Έλληνας είναι ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. Ο Ιωνάς
To άρθρο Ισραήλ – Ιωνάς Καρούσης: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου – «Φύλακα άγγελέ μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙσραήλ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά - «Φύλακα άγγελέ μου»
«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου, θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η Μαργαρίτα
Διαβάστε το στο e-daily.gr