Ισραήλ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά - «Φύλακα άγγελέ μου»

14:00 - 02/10/2024

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου, θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η Μαργαρίτα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωνάς Καρούσης – Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει κούκλε μου, μοναδικέ μου»

Ο Ιωνάς Καρούσης έπεσε νεκρός, έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα που εξαπέλυσαν δύο ένοπλοι χθες στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. […] The post Ιωνάς Καρούσης – Συγκινεί το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει κούκλε μου, μοναδικέ μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ισραήλ – Ιωνάς Καρούσης: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου – «Φύλακα άγγελέ μου»

Ένας 26χρονος Έλληνας είναι ανάμεσα στους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. Ο Ιωνάς To άρθρο Ισραήλ – Ιωνάς Καρούσης: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου – «Φύλακα άγγελέ μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ισραήλ: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά - «Φύλακα άγγελέ μου»

«Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου, θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η Μαργαρίτα

Διαβάστε το στο e-daily.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

«Πασαρέλα» το ΣΕΦ: Η Μαριγκόνα αποθέωσε την Μπέριλ ΜακΚίσικ

Euroleague: Συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής ο Ολυμπιακός μετά την 6 σερί νίκη του, μαζί του και η Παρί - Δείτε βίντεο

Reuters: Ο Μπάιντεν ήρε την απαγόρευση για πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο ως απάντηση στην είσοδο της Βόρειας Κορέας στον πόλεμο

Ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη - Απείλησαν τον υπάλληλο με μαχαίρι

Απάτη στην Άρτα: Την έπεισε ότι δικαιούται κοινωνικό επίδομα και της άρπαξε πάνω από 6.000 ευρώ

Το «αεροπλάνο» της Αμέλια Έρχαρτ ήταν τελικά βράχια στον βυθό του Ειρηνικού