Frigoglass: Νέα προσθήκη στο δίκτυο της Frigoserve – 18 κέντρα εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο

13:46 - 02/10/2024

Ο Όμιλος Frigoglass ανακοίνωσε την επέκταση της Frigoserve, επιχειρηματικού κλάδου που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης απόδοσης εξοπλισμού (Asset Performance Services). Με έδρα τη Σουηδία, προστέθηκε ένα ακόμη κέντρο εξυπηρέτησης, και 18ο συνολικά, στο εκτεταμένο δίκτυο της Frigoserve. Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Frigoglass, Serge Joris, χαρακτήρισε το νέο κέντρο εξυπηρέτησης «σημαντική προσθήκη ... Περισσότερα To άρθρο Frigoglass: Νέα προσθήκη στο δίκτυο της Frigoserve – 18 κέντρα εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»