Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης μου έβαλε τεράστια πίεση»

13:11 - 02/10/2024

Όλα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη FCSB για τη League Phase του UEFA Europa League.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου: «Ο Ιβάν Σαββίδης μου έβαλε τεράστια πίεση»

Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League και το σχόλιό του σε μια ατάκα του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την ανάγκη αντίδρασης που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Άρη, ... Περισσότερα To άρθρο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου: «Ο Ιβάν Σαββίδης μου έβαλε τεράστια πίεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης μου έβαλε τεράστια πίεση»

Προβληματισμένος, αλλά και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (Πέμπτη 3/10, 22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.Προβληματισμένος, αλλά και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (Πέμπτη 3/10, 22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League.Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, απαντώντας και στη μητρική γλώσσα του σε ερωτήσεις συμπατριωτών του δημοσιογράφων, τόνισε πως υπάρχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παπαϊωάννου: «Προκαλώ τον Μάκη Γκαγκάτση να πει την αλήθεια για το ποιος κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ» (vid)

Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι: Λαμπρή φιέστα και αποθέωση για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας (vid)

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος «έπιασε» τον Παναγούλια στη λίστα των προπονητών του Άρη με τους περισσότερους αγώνες συμμετοχών

Πανσερραϊκός: Τι… σημαίνουν βαθμολογικά τα γκολ του Μπετανκόρ (vids)

Πήγε να αλλάξει μπαταρία στο αυτοκίνητο και πλήρωσε... περισσότερα από όσο το αγόρασε (vid)

Παπανικολάου: «Ένα γεμάτο γήπεδο με παιδάκια και ελληνικές σημαίες είναι ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις την κούραση»