Η Κατερίνα Μονογυιού σε άγριο καβγά με τον Κωνσταντίνο Ντάλτα: «Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω» – «Δεν είμαι χριστιανός»

11:28 - 02/10/2024

Σκληρή κόντρα ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπή «Σήμερα» όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού και ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Ντάλτας, συγκρούστηκαν μιλώντας για την παραβατικότητα των ανηλίκων. Η Κατερίνα Μονογυιού, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ντάλτας και ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκαν να σχολιάσουν τα βίαια επεισόδια μεταξύ ανηλίκων, που έχουν δει τις τελευταίες εβδομάδες το ... Περισσότερα To άρθρο Η Κατερίνα Μονογυιού σε άγριο καβγά με τον Κωνσταντίνο Ντάλτα: «Θα με αφήσεις χριστιανέ μου να μιλήσω» – «Δεν είμαι χριστιανός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτος διάλογος Μονογυιού με Ντάλτα on air: «Να μιλήσω χριστιανέ μου;» – «Δεν είμαι χριστιανός»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού και ο ποινικολόγος ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή για να μιλήσουν για την παραβατικότητα  των νέων

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κατερίνα Μονογυιού – Κωνσταντίνος Ντάλτας σε αδιανόητο διάλογο στον αέρα: «Να μιλήσω χριστιανέ μου;» – «Δεν είμαι χριστιανός»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, και ο ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Ντάλτας, μίλησαν για […] The post Κατερίνα Μονογυιού – Κωνσταντίνος Ντάλτας σε αδιανόητο διάλογο στον αέρα: «Να μιλήσω χριστιανέ μου;» – «Δεν είμαι χριστιανός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα αναπτύξει την αντιαεροπορική της άμυνα για να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους»

Αυτή είναι η άγρια συμμορία που «έγδυνε» σπίτια επιχειρηματιών και εφοπλιστών και άρπαζε μέχρι πανάκριβα ρολόγια Rolex και Cartier

Μάνος Νιφλής για την υιοθεσία του γιου του: «Είμαι ευτυχισμένος που η οικογένειά μου απέκτησε τρίτο μέλος»

Ο πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και ξυλοδαρμό

Ματ Γκετς: «Δεν επιστρέφω στο Κονγκρέσο από του χρόνου, θα κάνω ό,τι πει ο Ντόναλντ Τραμπ»

Το «καρφί» της Grimes για τον Έλον Μασκ: «Είναι αγνώριστος, δεν με αφήνει να δω τα παιδιά μας»