Ιράν: Η δράση μας «ολοκληρώθηκε» εκτός εάν το Ισραήλ προκαλέσει περαιτέρω ανταπόδοση

04:01 - 02/10/2024

«Η δράση μας ολοκληρώθηκε εκτός αν το ισραηλινό καθεστώς αποφασίσει να προκαλέσει περαιτέρω ανταπόδοση» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν για την ιρανική πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η δράση μας ολοκληρώθηκε εκτός αν το Ισραήλ αποφασίσει να προσκαλέσει περαιτέρω ανταπόδοση» είπε ο Ιρανός ΥΠΕΞ

Το Ιράν χρησιμοποίησε το δικαίωμά του στη «νόμιμη άμυνα» κατά του Ισραήλ, και η ενέργειά του μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, εκτός εάν «το ισραηλινό καθεστώς αποφασίσει» να προχωρήσει σε ενέργειες που θα απαιτήσουν «περαιτέρω ανταπόδοση», δήλωσε σήμερα ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί μέσω X. Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν κάπου 180 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, σε ανταπόδοση για τις δολοφονίες ηγετών παρατάξεων που χαρακτηρίζονται σύμμαχοι της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδίως του γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό την περασμένη Παρασκευή και του γενικού γραμματέα της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη την 31η Ιουλίου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το Ιράν ανακοίνωσε λήξη των επιθέσεων του «εκτός αν το Ισραήλ προβεί σε ενέργειες που θα απαιτήσουν «περαιτέρω ανταπόδοση»

Το Ιράν άσκησε το δικαίωμά του στη «νόμιμη άμυνα» εναντίον του Ισραήλ και η δράση του μπορεί να θεωρηθεί λήξασα, εκτός εάν «το ισραηλινό καθεστώς αποφασίσει» να προβεί σε ενέργειες που θα απαιτήσουν «περαιτέρω ανταπόδοση», ανέφερε σήμερα ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί μέσω X. Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν κάπου 180 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, σε ανταπόδοση για τις δολοφονίες ηγετών παρατάξεων που χαρακτηρίζονται σύμμαχοι της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδίως του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό την περασμένη Παρασκευή και του γενικού γραμματέα της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη την 31η Ιουλίου. Ο επικεφαλής της ιρανι

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Έρχονται νέα τιμολόγια με κλιμακωτές χρεώσεις για το νερό

Μέση Ανατολή: Στραμμένα στην απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν τα βλέμματα – Εκατέρωθεν απειλές για κλιμάκωση

Μέση Ανατολή: Το Ιράν θα πλήξει «όλες τις υποδομές» του Ισραήλ αν δεχτεί επίθεση

Μπροστά ή πίσω; Το δίλημμα με την επιστροφή με τον/την πρώην

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Έως τους 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Το σενάριο της ακύρωσης της μομφής από το Συνέδριο και οι απειλές για διαγραφές