Ο Κώστας Αρζόγλου αποκαλύπτει περιστατικό στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”
15:57 - 29/02/2020
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου, έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, στον Κώστα Τσουρό […]
The post Ο Κώστας Αρζόγλου αποκαλύπτει περιστατικό στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Αρζόγλου: Το αστείο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου λέγοντας μάλιστα ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Διαβάστε το στο in.grΟ Κώστας Αρζόγλου αποκαλύπτει περιστατικό στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”
Μετά από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για όλους και για όλα στον Κώστα Τσουρό και το “Καλύτερα δε γίνεται”.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε τη διάθεση να επιστρέψει σύντομα στην υποκριτική ερμηνεύοντας τον Άλμπερτ Αϊνστάιν στο θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής με την Έλενα Ακρίτα στα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”.
“Θέλω πάρα πολύ να επανέλθω υποκριτικά και μου λείπει. Πραγματικά μου λείπει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου προσθέτοντας πως “τον τελευταίο καιρό με νοιάζουν πάρα πολύ οι φυσιογνωμίες της ανθρωπότητας όπως ο Αϊνστάιν. Συχνά μετατρέπομαι σε αυτό που πρόκειται να παίξω και θέλω να υποδυθώ τον Αϊνστάιν”.
Όσον αφορά τη σχέση και τη συνερ
Διαβάστε το στο thestival.gr