«Ανατριχίλα» με τον τραυματισμό του Γουίλιαν στον Ολυμπιακό
23:48 - 01/10/2024
Στο ανεξήγητα (για το σημείο του γηπέδου, το σκορ και το λεπτό που συνέβη) «κακό» μαρκάρισμα του Μπρόρσον στον Γουίλιαν, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου. Το πόδι του αντιπάλου μάγκωσε τον αστράγαλο του προκαλώντας στιγμιαίο τεράστιο πόνο και φυσικά ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό. Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Γουίλιαν και η συζήτηση που είχε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στου Ρέντη. Διαβάστε στο Sportdog.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του Ολυμπιακού»
Όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπράγκα ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας,. Κάρλος Καρβαλιάλ.
Διαβάστε το στο in.grΚαρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του Ολυμπιακού»
Μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική του Europa League ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στο ερυθρόλευκο παρελθόν του, τονίζοντας ότι ήταν ευχαρίστηση και τιμή του που βρέθηκε στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Μπράγκα ήρθε … Continued
Το άρθρο Καρβαλιάλ: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο του Ολυμπιακού» εμφανίστηκε πρώτα στο ο Φίλαθλος.
Διαβάστε το στο filathlos.gr