Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά

21:10 - 01/10/2024

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα…κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά»

«Εκεί αδυνάτισα τόσο πολύ που φαινόντουσαν τα κόκαλά μου, ήμουν για λύπηση», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της. «Το μόνο βαρύ περιστατικό που έχω να θυμάμαι είναι αυτό με γνωστή εταιρεία εσωρούχων που με χαρακτήρισαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Η To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Διαβάστε στα Παραπολιτικά: Aποκλειστική δημοσκόπηση της GPO - "Καμπανάκι" για ΝΔ, Σαμαρά και Καραμανλή

Κασσελάκης: Στις 23 Νοεμβρίου πιθανότατα θα παρουσιάσει το νέο του κόμμα

Μάικ Πενς: Καλεί τους Ρεπουμπλικανούς να ασκήσουν βέτο στην απόφαση Τραμπ να διορίσει υπουργό τον Κένεντι Τζούνιορ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο "Ισλαμικός Τζιχάντ" δημοσιοποίησε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο που είχε απαχθεί μαζί με τη σύντροφό του

ΟΣΕΘ: Ιταλοί, Ισπανοί και Τούρκοι στον διαγωνισμό των 602 εκατ.

Eurobank Equities για OTE: Σύσταση hold με τιμή στόχο 15,1 ευρώ