Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά»
«Εκεί αδυνάτισα τόσο πολύ που φαινόντουσαν τα κόκαλά μου, ήμουν για λύπηση», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς ... Περισσότερα
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Γνωστή εταιρεία εσωρούχων με είπε χοντρή ενώ ήμουν μόνο 57 κιλά»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της.
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της και τις άσχημες σχέσεις που έχει με τους γονείς της. «Το μόνο βαρύ περιστατικό που έχω να θυμάμαι είναι αυτό με γνωστή εταιρεία εσωρούχων που με χαρακτήρισαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι. Η
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πληγώθηκα όταν πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων με αποκάλεσε “χοντρή”, ήμουν μόνο 57 κιλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr