Λατινοπούλου: Ούτε τον πυρετό μου δεν θα μοιραστώ με τον Μητσοτάκη - Δεν συνεργαζόμαστε με ΝΔ
19:55 - 01/10/2024
Τέλος στα σενάρια περί συνεργασίας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Φωνή Λογικής έδωσε η Αφροδιτή Λατινοπούλου, η οποία απέκλεισε κάθε πιθανότητα συγκυβέρνησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ούτε τον πυρετό μου δεν θα μοιραζόμουν με τον Μητσοτάκη» – Αποκλείει τo ενδεχόμενo συνεργασίας με τη ΝΔ η Λατινοπούλου
Ότι η «Φωνή Λογικής» έχει αυτόνομη και ξεκάθαρη πορεία, υπογράμμισε η πρόεδρος του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία. «Όσο περισσότερο μας γνωρίζουν τόσο περισσότερο μας εμπιστεύονται. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα αυτονόητα, ότι γίνεται με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την υγεία και την παιδεία, είναι θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία», είπε αρχικά, μιλώντας στο Live News, για την ανοδική πορεία της «Φωνής Λογικής» στις δημοσκοπήσεις. «Μου προξένησε εντύπωση ότι η κα Κεφαλογιάννη ξόδεψε σχεδόν 80.000 ευρώ για να εξοπλίσει το γραφείο της και πάνω από 60
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr