Δύο νεκροί και διαλυμένα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου: Ηλικιωμένος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

18:55 - 01/10/2024

Το τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς έγινε στις 15.30 στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου που προκάλεσε το τροχαίο, μέσα στο οποίο ήταν και η γυναίκα του, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που ... Περισσότερα To άρθρο Δύο νεκροί και διαλυμένα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου: Ηλικιωμένος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό Ιτέας - Ναυπάκτου: Ηλικιωμένος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου που προκάλεσε το τροχαίο, μέσα στο οποίο ήταν και η γυναίκα του, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που είχε κατεύθυνση προς τη Ναύπακτο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου