Χαϊκάλης: "Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα περάσω μία μαυρίλα αλλά δεν περίμενα αυτό το μένος" - Η συγγνώμη του Λιάγκα

16:55 - 01/10/2024

Όσα ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος

Φυσικά και μιλάω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θα ήταν ανέντιμο να μη μιλάω μαζί του, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Είδα στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα»

«Εγώ με το ψωμί συναδέλφου ηθοποιού δεν έχω παίξει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για την ζωή και την καριέρα του. Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» οΠαύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινή του ζωή, στην ασχολία του με την αστρολογία, στην «χρυσή» περίοδο της καριέρας ... Περισσότερα To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: «Είδα στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Παύλος Χαϊκάλης: Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος

«Μένω μόνιμα στο Κατάκολο, με την αστρολογία ασχολούμαι ερασιτεχνικά και ζω από τη σύνταξή μου» ανέφερε ο ηθοποιός και άλλοτε βουλευτής και υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα αντιμετωπίσω μια μαυρίλα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος. Ο αστρολογικός μου χάρτης λέει ότι έχω μπροστά μου καλά πράγματα. Στις δύσκολες στιγμές μου είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον φίλο μου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο. Και ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου στάθηκαν» Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε ακόμα: «Έλεγαν κάποτε ότι έχω offshore στην Κύπρο και τα κανάλια με “χ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα περάσω μία μαυρίλα αλλά δεν περίμενα αυτό το μένος»

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ όλης της To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: «Είχα δει στον αστρολογικό μου χάρτη ότι θα περάσω μία μαυρίλα αλλά δεν περίμενα αυτό το μένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Bild: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Άσμα Άσαντ - Η διπλή υπηκοότητα και η επιθυμία να γυρίσει στο Λονδίνο

Τζον Κατσιµατίδης στα Παραπολιτικά: "Θετική επιλογή για την Ελλάδα η Κίµπερλι Γκιλφόιλ, δραστήρια και µε ισχυρή προσωπικότητα"

Νίκος Βέρτης: "Καβάλησα το καλάμι, το χρήμα σου δίνει πέντε ευκολίες αλλά και 1000 δυσκολίες"

Αλλάζει η εικόνα των σταθμών του Μετρό της Αθήνας - Πρόγραμμα ανακαίνισης του δικτύου

Alumil: "Ντύνει" οικιστικό project 2.500 πολυτελών μονοκατοικιών στη Βαγδάτη

Οικοδομή: Τι προτείνει η αγορά μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα μπόνους του ΝΟΚ