Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: "Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καζαντζίδης: Ποτέ δεν τον είχα ακούσει να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Γλέτσος, λέει η τελευταία του σύζυγος
Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα, πρόσθεσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒάσω Καζαντζίδη: Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει ότι θέλει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος σε ταινία
Η τελευταία σύζυγος του Καζαντζίδη, Βάσω, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και δήλωσε ότι ουδέποτε άκουσε τον Στέλιο να λέει ότι θέλει τον Απόστολο Γκλέτσο να τον υποδυθεί σε ταινία. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» σχολίασε σχετικό ρεπορτάζ και ανέφερε πως «ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος». «Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα», πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέλιος Καζαντζίδης: Ήθελε να τον υποδυθεί σε ταινία ο Απόστολος Γκλέτσος
Αυτός θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι, είχε αναφέρει σε συνομιλία με τον Γιώργο Κατάμπα
Διαβάστε το στο thebest.grΒάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»
Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελπίδα Αλυσανδράτου μίλησε η Βάσω Καζαντζίδη, η οποία ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε ακούσει […]
The post Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕνοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»
Την αντίδραση της Βάσως Καζαντζίδη, της τελευταίας συζύγου του Στέλιου Καζαντζίδη, προκάλεσε η συνέντευξη του φίλου
To άρθρο Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr