Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό μου ένα παιδί»

16:01 - 01/10/2024

«Είναι πάρα πολύ βαρύ το καθήκον σε αυτήν την ηλικία γιατί δεν έχει την ίδια ευεξία, ενέργεια και φυσική κατάσταση», ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Την Κωνσταντίνα Μιχαήλ υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά σήμερα (01.10.2024) το πρωί στο «Buongiorno». Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δεν θέλησε να αποκτήσει ένα παιδί.  «Τώρα πια δεν είναι ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό μου ένα παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχα αποστολή να φέρω ένα παιδί στον κόσμο»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα 1/10 καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μέσα σε όλα To άρθρο Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχα αποστολή να φέρω ένα παιδί στον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Grand Hotel – επόμενο επεισόδιο: Ο Ρήγας ζητάει γονατιστός συγγνώμη από την Αλίκη

MasterChef: Το τεστ δημιουργικότητας με φρέσκα ζυμαρικά και η μπορντό μπριγάδα βάζει στόχο τη δεύτερη νίκη

Τέμπη: «Η ρήξη με τους θεσμούς πλήττει καίρια τη δημοκρατία», απαντά η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην Μαρία Καρυστιανού

Η «απρόθυμη» Γαλλία δεν βάζει βέτο για την πώληση των πανίσχυρων πυραύλων Meteor στην Τουρκία και προβληματίζει την Ελλάδα

Ιβάνκα Τραμπ: Αποκαλύφθηκαν οι τρέσες της στο Super Bowl κι έγινε χαμός στα social media

Ανδρέας Φουστάνος: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου παντρευτήκαμε ένα μεσημέρι μόνοι μας με 10 ανθρώπους»