Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που έμεινε εκτός τηλεόρασης

14:11 - 01/10/2024

«Δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή», είπε η Τατιάνα ΣτεφανίδουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση: Προτάσεις υπήρχαν

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξηγεί στο blog της στο TLIFE γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση. Η παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εξηγεί τους λόγους που απέχει φέτος από την τηλεόραση παρόλο που είχε προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής καθώς όπως περιγράφει η ίδια έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που τη ρωτούν τι συνέβη. Η Τατιάνα Στεφανίδου εξηγεί μέσα από το κείμενό της πως έχει δώσει όλο της το είναι στο διαδίκτυο και στην οικογενειακή επιχείρηση και πως δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση μόνο και μόνο για να είναι στην τηλεόραση. Ας δούμε τι γράφει αναλυτικά στο «Tatiana’s Blog»: «Με ρωτάτε πολλοί γιατί δεν είμαι φέτος στην τηλεόραση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι εκα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τατιάνα Στεφανίδου: «Γιατί δεν κάνω τηλεόραση»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το όνομα της Τατιάνας Στεφανίδου συζητήθηκε αρκετά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, σχετικά με το τηλεοπτικό της […] The post Τατιάνα Στεφανίδου: «Γιατί δεν κάνω τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Προθεσμία για Τρίτη ο 49χρονος Παγκράτι 

Μήνυση Λινού στον Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση – «Λέει ψέματα για εμένα και το Ινστιτούτο μου»

Δώρο Χριστουγέννων 2024: Γιατί αλλάζει η ημερομηνία πληρωμής - Πότε θα καταβληθεί

Θέατρο Σημείο: Νέες παραστάσεις για την ροκ τελετουργία για τον Αντονέν Αρτώ, «Κόκκαλο»

Αναπληρωτές: Προσλήψεις 97 δασκάλων για κενά σε δημοτικά σχολεία

Κρίση στη νοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη - Οι αιτίες που οδηγούν σε μόνιμη υπέρβαση