Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει εξηγήσεις, έχω μιλήσει μόνο με την Σοφία Πολυζωγοπούλου»

11:55 - 01/10/2024

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε νέα της συνέντευξη για όλους και για όλα. «Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που με ξάφνιασε» είπε μεταξύ άλλων. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει 4 και πλέον χρόνια, μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που άλλαξε και κατέστρεψε τη ζωή της. Όπως λέει ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα χειρουργείο. Στη συνέντευξή ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει εξηγήσεις, έχω μιλήσει μόνο με την Σοφία Πολυζωγοπούλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένεια και στα παιδιά του

Έχουμε μιλήσει με την κυρία Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του - Δεν έχω μιλήσει μαζί του"

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα που της άλλαξε τη ζωή η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για όλους και για όλα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένεια και στα παιδιά του»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και στη Χριστίνα Βουδούρη για τη ζωή της σήμερα, αλλά και τις σχέσεις […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα, οφείλει εξηγήσεις στην οικογένεια και στα παιδιά του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ: Παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ο Σβαμπ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Με 11 Mach και έξι πολεμικές κεφαλές χτύπησε την Ουκρανία ο βαλλιστικός πύραυλος του Πούτιν - «Χρειάστηκε μόνο 15 λεπτά»

WRC: Απίστευτη ανατροπή στο ράλι Ιαπωνίας – Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος για Νεβίλ – Τάνακ

Το διαδίκτυο δεν χορταίνει τον Μπάρον Τραμπ: Viral τα βίντεο από την παιδική του ηλικία

Στα αζήτητα χρέη 9,8 δισ. ευρώ στα ταμεία – Οφειλές «πολύ χαμηλής εισπραξιμότητας» χαρακτηρίζονται από τον ΕΦΚΑ

Το ευρώ πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2022