Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έχουμε όμορφο δεσμό με την Τζένη Οικονόμου και είμαι ερωτευμένος»
11:46 - 01/10/2024
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου είναι ζευγάρι εδώ και 9 μήνες, όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος, σε συνέντευξή του. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο «Buongiorno» για την περίοδο που βρισκόταν σε κίνδυνο, για τον Απόστολο Λύτρα και για τον έρωτα. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε αρχικά στην περίοδο που δεχόταν απειλές. «Εκ των υστέρων φαίνεται ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έχουμε όμορφο δεσμό με την Τζένη Οικονόμου και είμαι ερωτευμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Τζένη Οικονόμου: «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε σε σχέση 9 μήνες»
Ενώ τόνισε ότι δεν ασχολείται με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑλέξανδρος Λυκουρέζος: «Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος»
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξομολογείται: «Δεν με απασχολούν τα σχόλια»
Διαβάστε το στο in.grΑλέξανδρος Λυκουρέζος: Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος – Δεν με απασχολούν τα σχόλια
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου. Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σημείωσε: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι η ποινική δίωξη για σοβαρή σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να είχε ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κάτι το οποίο αποφάσισε το συμβούλιο εφετών στη συνέχεια. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή, άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Λύτρα. Έχουν γίνει πολλά άστ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Λυκουρέζος για Τζένη Οικονόμου: «Είμαι ερωτευμένος, είμαι σε σχέση 9 μήνες»
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.
Διαβάστε το στο thebest.gr