Ο Τζούλιαν Ασάνζ μιλά πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του: Δήλωσα ένοχος για δημοσιογραφία

11:28 - 01/10/2024

Για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του ο Τζούλιαν Ασάνζ μίλησε στην επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης, λέγοντας πως αφέθηκε ελεύθερος γιατί δήλωσε «ένοχος για δημοσιογραφία». «Δεν είμαι ελεύθερος σήμερα επειδή το σύστημα λειτούργησε. Είμαι ελεύθερος σήμερα έπειτα από χρόνια εγκλεισμού επειδή δήλωσα ένοχος για δημοσιογραφία», δήλωσε ο ιδρυτής του WikiLeaks στην επιτροπή του που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζούλιαν Ασάνζ μιλά πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του: Δήλωσα ένοχος για δημοσιογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλιαν Ασάνζ: «Δήλωσα ένοχος ότι έκανα δημοσιογραφία»

«Δεν είμαι ελεύθερος σήμερα επειδή το σύστημα λειτούργησε» είπε ο Τζούλιαν Ασάνζ

Διαβάστε το στο in.gr

Τζούλιαν Ασάνζ στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Δήλωσα ένοχος ότι έκανα δημοσιογραφία

Ο Τζούλιαν Ασάνζ υποστήριξε πως αφέθηκε ελεύθερος αφού δήλωσε «ένοχος για δημοσιογραφία», μιλώντας σήμερα για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του σε επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης στην οποία έχει ανατεθεί να μελετήσει τις συνθήκες κράτησής του. «Δεν είμαι ελεύθερος σήμερα επειδή το σύστημα λειτούργησε. Είμαι ελεύθερος σήμερα έπειτα από χρόνια εγκλεισμού επειδή δήλωσα ένοχος για δημοσιογραφία», δήλωσε ο ιδρυτής του WikiLeaks, ο οποίος πέρασε τα 14 τελευταία χρόνια πρώτα κλεισμένος μέσα στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και στη συνέχεια φυλακισμένος στην Μπελμάρς, μια φυλακή κοντά στη βρετανική πρωτεύουσα. Αφέθηκε ελεύθερος τον Ιούνιο. «Δήλωσα ένοχος ότι επεδίωξα να πάρω πληροφο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πώς οι βαλλιστικοί πύραυλοι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην Ουκρανία - Πού μπορούν να χτυπήσουν στη Ρωσία

Η χρήση αμερικανικών πυραύλων εντός της Ρωσίας από την Ουκρανία θα πυροδοτήσει την ένταση, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Άρης Σερβετάλης: Ήταν έκπληξη το πρώτο βραβείο που κέρδισα για την παράσταση «Η καρδιά του σκύλου»

Συγκινεί ο Παναγιώτης Καραΐσκος: «Στα 15 χωρίς να το καταλάβω δοκίμασα ουσίες και από αθλητής έγινα χρήστης»

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Εγκαινιάστηκε το νέο Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη

Ντε Γκίντος (ΕΚΤ): Καμπανάκι για το δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη – Ποια είναι η θέση του για την Ελλάδα