Η συναυλία για τα Τέμπη προκαλεί αντιδράσεις - Νίκος Πλακιάς: «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ»

11:01 - 01/10/2024

Μια μεγάλη συναυλία έχει προγραμματισθεί και ανακοινωθεί να γίνει στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Η συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες αφιλοκερδώς έχει τίτλο «Τέμπη» και έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις. Ο Νίκος Πλακιάς ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία των ... Περισσότερα To άρθρο Η συναυλία για τα Τέμπη προκαλεί αντιδράσεις - Νίκος Πλακιάς: «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Διχασμένοι οι συγγενείς των θυμάτων για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – “Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ”

Στο επίκεντρο της κριτικής κάποιων γονέων βρέθηκε το εισιτήριο εισόδου των 15 ευρώ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με ανέμους που θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Survivor: Χρειάστηκε VAR για τον συναρπαστικό τελευταίο πόντο – Τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα στο ελληνικό πάρτι

Δεν το κρατάει μανιάτικο! Ο Μπάιντεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του Τραμπ παρά τη δική του απουσία το 2020

Στόλισε το αυτοκίνητό του με 2.500 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια - Η φωτογραφία που έγινε viral

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Ήττα και «προσγείωση» για τις «καρακάξες» στην Premier League

Φονικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Σουμάτρα της Ινδονησίας - 16 νεκροί και 6 αγνοούμενοι ο πρώτος απολογισμός