Βινίσους σε Κόκε: «Έχω δύο Champions League, εσύ τίποτα, τα έχεις χάσει επειδή είσαι άχρηστος» (vid)
10:19 - 01/10/2024
Ο Βινίσιους, κατά τη διάρκεια του Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης, επιτέθηκε λεκτικά στον Κόκε, υπενθυμίζοντάς του ότι έχει κερδίσει Champions League σε αντίθεση με εκείνον, που τα έχει χάσει λόγω έλλειψης... ικανότητας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βινίσιους σε Κόκε: «Έχω δύο Champions League κι εσύ κανένα επειδή είσαι άχρηστος» (vid)
Viral έχει γίνει στα σόσιαλ μίντια η αντιπαράθεση του Βινίσιους με τον Κόκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης.
Διαβάστε το στο in.grΒινίσιους σε Κόκε: Έχω δύο Champions League κι εσύ κανένα επειδή είσαι άχρηστος
Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με το τελικό σκορ να είναι το 1-1. Τα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες της πρωτεύουσας της Ισπανίας έχουν πάντα ένταση και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά. Ύστερα από μία πτώση του Βραζιλιάνου, ο Κόκε και ο Λε Νορμάν διαμαρτυρήθηκαν για θέατρο, με τον σταρ των «μερένγκες» να μην το… παίρνει πολύ καλά. Έτσι πλησίασε τον αρχηγό των «ροχιμπλάνκος» και του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ έχω δύο Champions League, εσύ τίποτα», δείχνοντάς του τα δύο δάχτυλα. Στη φάση ενεπλάκη και ο Μάρκος Γιορέντε, με τον Βινίσιους πάντως να μην σταματά και να λέει: «Έχεις χάσει δύο, εγώ έχω κερδίσει δ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr