Κωνσταντίνος Βασάλος: Στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα

09:27 - 01/10/2024

Δικαιολογημένα νιώθει αδικημένος γιατί όλοι του την πέφτουν και έτσι βγήκε στην αντεπίθεση, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα" – Οι αιχμές για την εκπομπή του Λιάγκα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταξύ άλλων, σχολίασε τον ντόρο που έχει προκληθεί με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε - «Κάτσε ρε φίλε, με παρακάλαγες μια εβδομάδα για να βγω και να με κράξεις;»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε θέση στην κόντρα του Σεφερλή με τον Λιάγκα – «Εγώ θα έκανα χειρότερα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του, ασχολήθηκε με μια σειρά από θέματα. Όπως είπε ο Μάρκος Σεφερλής είχε δίκιο στη διαμάχη του, με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λιάγκας είχαν τις προηγούμενες μέρες μια άτυπη κόντρα, μέσα από τοποθετήσεις και δηλώσεις που έκαναν ο ένας για τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε θέση στην κόντρα του Σεφερλή με τον Λιάγκα – «Εγώ θα έκανα χειρότερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντίνος Βασάλος – Αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σεφερλή, θα έκανα χειρότερα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε με τη διαδικτυακή του εκπομπή το απόγευμα της Δευτέρας 30/09 και μίλησε για τον ντόρο που […] The post Κωνσταντίνος Βασάλος – Αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σεφερλή, θα έκανα χειρότερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Καμένα Βούρλα

Συνελήφθη 15χρονος που οδηγούσε μηχανή χωρίς δίπλωμα στην Εύβοια

Καταδικάστηκε πατέρας που χτύπησε και απείλησε την 8χρονη κόρη του επειδή δεν τον αγκάλιασε

Ισραήλ και Λίβανος ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την επίλυση των διαφορών τους στα χερσαία σύνορα

Έμπλεξε ο Βινίσιους - Έκανε like σε 16χρονη Τουρκάλα βολειμπολίστρια και ξεσήκωσε αντιδράσεις

O Νεϊμάρ στο στόχαστρο: Επικρίσεις για την απουσία του από τον ημιτελικό της Σάντος μετά την παρουσία του στο Καρναβάλι