Κωνσταντίνος Βασάλος: Στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Βασάλος: "Στη θέση του Σεφερλή θα έκανα χειρότερα" – Οι αιχμές για την εκπομπή του Λιάγκα
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταξύ άλλων, σχολίασε τον ντόρο που έχει προκληθεί με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα - Δείτε το βίντεο με όσα είπε - «Κάτσε ρε φίλε, με παρακάλαγες μια εβδομάδα για να βγω και να με κράξεις;»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε θέση στην κόντρα του Σεφερλή με τον Λιάγκα – «Εγώ θα έκανα χειρότερα»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του, ασχολήθηκε με μια σειρά από θέματα. Όπως είπε ο Μάρκος Σεφερλής είχε δίκιο στη διαμάχη του, με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λιάγκας είχαν τις προηγούμενες μέρες μια άτυπη κόντρα, μέσα από τοποθετήσεις και δηλώσεις που έκαναν ο ένας για τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε θέση στην κόντρα του Σεφερλή με τον Λιάγκα – «Εγώ θα έκανα χειρότερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚωνσταντίνος Βασάλος – Αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σεφερλή, θα έκανα χειρότερα»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε με τη διαδικτυακή του εκπομπή το απόγευμα της Δευτέρας 30/09 και μίλησε για τον ντόρο που […]
The post Κωνσταντίνος Βασάλος – Αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σεφερλή, θα έκανα χειρότερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr