Η Γαλλία αναπτύσσει πολεμικό πλοίο στα ανοιχτά του Λιβάνου για την περίπτωση απομάκρυνσης υπηκόων της

02:09 - 01/10/2024

Το ελικοπτεροφόρο θα βρίσκεται σε «5 ως 6 ημέρες» στη ζώνη αυτή της ανατολικής Μεσογείου

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Γαλλία στέλνει πολεμικό πλοίο στον Λίβανο για προληπτική απομάκρυνση πολιτών της

Ένα αποβατικό και ένα ελικοπτεροφόρο του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού απέπλευσαν χθες, Δευτέρα, από τη νοτιοανατολική Γαλλία προς τα ανοιχτά του Λιβάνου, προκειμένου να βρεθούν σε ετοιμότητα για ενδεχόμενη επιχείρηση έκτακτης εκκένωσης Γάλλων πολιτών, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας. Το ελικοπτεροφόρο θα βρίσκεται σε «5 ως 6 ημέρες» στη ζώνη αυτή της ανατολικής Μεσογείου, μετά την αναχώρησή του από τον λιμένα της Τουλώνης, εξήγησε η ίδια πηγή. Πέρα από ελικόπτερα, μεταφέρει «τακτικό σχηματισμό» που θα επιχειρήσει σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει εσπευσμένη απομάκρυνση υπηκόων της Γαλλίας από το έδαφος του Λιβάνου. Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κυψέλη: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό Τούρκο

Λίβανος: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 61 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα το τελευταίο 24ωρο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: Είναι πάντα κοντά μου, μου δίνει τη θετική του αύρα και σκέψη

Γιαγιά ζήτησε από την κόρη της ωριαία αμοιβή για να κρατήσει το εγγόνι της γιατί «έχω ήδη μεγαλώσει τα δικά μου παιδιά»

Συρία: Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Χομς

Αμερικανικές εκλογές 2024: Συνελήφθησαν από το FBI δύο άνδρες για απειλές κατά Δημοκρατικών και του Ντόναλντ Τραμπ