ΠΑΣΟΚ - Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω
20:27 - 30/09/2024
«Ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο» είπε ο Παύλος Γερουλάνος για τον Νίκο Ανδρουλάκη - «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή»
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει πως είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει και γι’ αυτό μου επιτίθεται
Ο Παύλος Γερουλάνος ανέβασε τους τόνους λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ και επιτέθηκε στον Νίκο Αδρουλάκη και την Άννα Διαμαντοπούλου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε χαρακτηριστικά πως: «χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εμένα. Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι μόνο ... Περισσότερα
To άρθρο Παύλος Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει πως είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει και γι’ αυτό μου επιτίθεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει στον δεύτερο γύρο
«Ξέρει λοιπόν ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο, η δική του θέση γίνεται πολύ δύσκολη», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος
Διαβάστε το στο in.gr