Ηλίας Μαμαλάκης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κουραστεί γιατί έχει 3 εκπομπές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση

18:09 - 30/09/2024

Υπάρχουν δύο οπτικές: του αν θα αντέξει και του ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει μία από τις 3 εκπομπές, ανέφερε ο μάγειρας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι παλαιωμένο πρόσωπο και θα κουραστεί γιατί έχει παχύνει»

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παχύνει κι είναι ψυχοσωματικό, όπως κι εγώ που ήμουν 70 κιλά πιο παχύς από όσο είμαι σήμερα», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος σχολίασε τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τηλεοπτική του πορεία. «Είναι ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι παλαιωμένο πρόσωπο και θα κουραστεί γιατί έχει παχύνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 39χρονος οδηγός

Ζελένσκι: Oι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να καταρρίψουν σχεδόν 50 drones το βράδυ

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάντα ρωτάω πόσους συντρόφους είχε πριν από εμένα

12 πεντανόστιμες συνταγές για σπιτικά ζυμαρικά

Σάρον Στόουν: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με 3.000 μεταξωτά λουλούδια στην πλάτη της (εικόνα)

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε στο Μοσχάτο ο Πολάκης - «Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει σελίδα»