Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα: Καλύτερα ρώτα τον ίδιο

16:12 - 30/09/2024

Στο αεροδρόμιο συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας τη Βίκυ Καγιά, η οποία θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». «Είμαι καλά. Μου πήρε καιρό, αλλά έχω βρει τα πατήματά μου και τις ισορροπίες μου. Δεν έχω παράπονο» σημείωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά. Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να πει τη γνώμη της για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Αυτά είναι μικροπρέπειες. Τα ακούω, φυσικά και υπάρχουν αλλά δεν μπαίνω σε αυτές τις διαδικασίες. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ελεύθεροι είμαστε. Η τηλεόραση δε μου λείπει ακόμη. Αν έκανα τώρα τηλεόραση θα έκανα κάτι με μοντέλα, όχι όμως το GNTM, κάτι άλλο». Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας τη ρώτη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα – «Καλύτερα ρώτα τους ίδιους»

Στην «πρώην» φιλία της με τον Γιώργο Καράβα αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά δίνοντας μία λακωνική και απότομη απάντηση. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό συνάντησε με την κάμερα του Πρωινού ο Γρηγόρης Μπάκας τη Βίκυ Καγιά, που ερωτήθηκε για την σχέση της με τον Γιώργο Καράβα με τον οποίο πλέον δεν ... Περισσότερα To άρθρο Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά σε ερώτηση για τον Γιώργο Καράβα – «Καλύτερα ρώτα τους ίδιους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κτήριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Σκάλα Λακωνίας

Δώδεκα νεκροί και 50 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στο νότιο Λίβανο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 22/11/2024

Ο Λεσόρ πρότεινε τον… διάδοχό του στον Παναθηναϊκό – Σενάριο για Μπογκντόβιτς!

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης