Εξομολόγηση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου – “Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου”
12:57 - 29/02/2020
Την Έλενα Ασημακοπούλου συνάντησε η Άννα Πρέλεβιτς και η κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”. Σε μια ήρεμη βόλτα στην αγαπημένη […]
The post Εξομολόγηση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου – “Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»
Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, τη ζήλια, αλλά και…
Διαβάστε το στο NewsBombΈλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ αναφέρθηκε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου – “Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου”
Για την σχέση ζωής με τον Μπρούνο Τσιρίλο, τη ζήλια αλλά και την δύσκολη περίοδο με τις τρεις αποβολές που υπέστη, μίλησε στην Άννα Πρέλεβιτς και την κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”, η Έλενα Ασημακοπούλου.
“Στα πρώτα χρόνια της σχέσης και οι δύο έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς. Η απόσταση ήταν ένα κομμάτι το οποίο κούραζε και τους δυο μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου προσθέτοντας πως “ανασφάλεια, ζήλια από τον καθένα… Τι κάνει ο άλλος σε μια ξένη χώρα. Είναι έτσι όπως θέλω και έτσι όπως σκέφτομαι; Ο σύζυγος μου, ακόμα, ζηλεύει πολύ και παλαιότερα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα με τη ζήλια του. Δεν με εμπιστευόταν τόσο πολύ. Τώρα δεν θα έχει το ίδιο θέμα, ευτυχώς”.
Όσον αφορά στην
Διαβάστε το στο thestival.gr