ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε αναλυτές: Έχουμε ενισχύσει με επιπλέον 1 δισ. ευρώ το αποτύπωμά μας στις υποδομές το τελευταίο τρίμηνο

13:19 - 30/09/2024

«Η στρατηγική μας να καταστούμε ένας εκ των κορυφαίων παιχτών στις υποδομές στην Ευρώπη, προχωρά σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας και παράγει ήδη απτά αποτελέσματα», με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, άνοιξε την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές την περασμένη Παρασκευή.  Ο κ. Γιώργος Περιστέρης αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι τους ... Περισσότερα To άρθρο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε αναλυτές: Έχουμε ενισχύσει με επιπλέον 1 δισ. ευρώ το αποτύπωμά μας στις υποδομές το τελευταίο τρίμηνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα επιδιώξουμε μέχρι τέλους να επιβληθούν τιμωρίες για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ»

Εικόνες που θυμίζουν τσουνάμι στο Περού: Η στιγμή που πελώρια κύματα 6 μέτρων «καταπίνουν» βάρκες και μαγαζιά