Πατέρας Αντώνιος: «Εγώ στην Κιβωτό είχα τον πνευματικό ρόλο – Ξυλοδαρμοί, καταναγκαστικές εργασίες είναι κόντρα στις αξίες μας»

12:28 - 30/09/2024

Κατηγορηματικά αρνήθηκε στην απολογία του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο πατέρας Αντώνιος, πως υπήρχαν καταναγκαστικές εργασίες, τιμωρίες, ξυλοδαρμοί στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο πατέρας Αντώνιος απολογείται στη δίκη που διεξάγεται για την υπόθεση της Κιβωτού για τις καταγγελίες για σωματικές κακοποιήσεις. «Εγώ κράτησα τον πνευματικό ρόλο. Η Κιβωτός γιγαντώθηκε, οι δικές μου δυνάμεις μειώθηκαν» εξήγησε ... Περισσότερα To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Εγώ στην Κιβωτό είχα τον πνευματικό ρόλο – Ξυλοδαρμοί, καταναγκαστικές εργασίες είναι κόντρα στις αξίες μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Αντώνιος: Οι καταγγελίες σε βάρος της Κιβωτού είναι καθοδηγούμενες - Δεν υπήρχαν καταναγκαστικές εργασίες, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας

«Καταναγκαστικές εργασίες και τιμωρίες είναι κόντρα στις αξίες της Κιβωτού» είπε ο πατέρας Αντώνιος στην απολογία του, κάνοντας λόγο για «καθοδηγούμενες καταγγελίες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βυθίστηκε σκάφους με 8 επιβαίνοντας ανοιχτά της Λέβιθας – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό τρανς γυναίκας από ταξιτζή στο Γκάζι – Έτρεξε να σωθεί και χτύπησε πάνω σε τζαμαρία

Εθνική ποδοσφαίρου: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις για το Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League

Όλο και πιο κοντά στην χερσαία εισβολή στον Λίβανο το Ισραήλ - «Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις από αέρα, θάλασσα και ξηρά»

EnEarth: Σε διαβούλευση η αίτηση για αποθήκευση CO2 στην Ιταλία

Ο Φράνζι Πιερό πήρε το βραβείο του MVP για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αισθάνομαι ωραία, ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα»