Πατέρας Αντώνιος: «Εγώ στην Κιβωτό είχα τον πνευματικό ρόλο – Ξυλοδαρμοί, καταναγκαστικές εργασίες είναι κόντρα στις αξίες μας»

12:28 - 30/09/2024

Κατηγορηματικά αρνήθηκε στην απολογία του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο πατέρας Αντώνιος, πως υπήρχαν καταναγκαστικές εργασίες, τιμωρίες, ξυλοδαρμοί στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο πατέρας Αντώνιος απολογείται στη δίκη που διεξάγεται για την υπόθεση της Κιβωτού για τις καταγγελίες για σωματικές κακοποιήσεις. «Εγώ κράτησα τον πνευματικό ρόλο. Η Κιβωτός γιγαντώθηκε, οι δικές μου δυνάμεις μειώθηκαν» εξήγησε ... Περισσότερα To άρθρο Πατέρας Αντώνιος: «Εγώ στην Κιβωτό είχα τον πνευματικό ρόλο – Ξυλοδαρμοί, καταναγκαστικές εργασίες είναι κόντρα στις αξίες μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πατέρας Αντώνιος: Οι καταγγελίες σε βάρος της Κιβωτού είναι καθοδηγούμενες - Δεν υπήρχαν καταναγκαστικές εργασίες, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας

«Καταναγκαστικές εργασίες και τιμωρίες είναι κόντρα στις αξίες της Κιβωτού» είπε ο πατέρας Αντώνιος στην απολογία του, κάνοντας λόγο για «καθοδηγούμενες καταγγελίες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το «ατύχημα» της Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Σάκη Ρουβά στο MadWalk 2023

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Γιαννούλη: «Είσαι χυδαίος λαϊκιστής» – «Είσαι συκοφάντης»

Πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας φουσκώνει το εμπορικό έλλειμμα της

Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ: Φέραμε πίσω στη χώρα 300.000 Έλληνες από το εξωτερικό

Γκαγκάτσης για το Ελλάδα – Σκωτία: «Πρόκληση και ευκαιρία η «γαλανόλευκη» να ανέβει στην League A»