Αλμέιδα: «Δεν είμαι μοντέλο, δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου»
23:55 - 29/09/2024
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλμέιδα: Δεν είμαι μοντέλο, δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου - Δείτε βίντεο
Ο προπονητής της ΑΕΚ εμφανίστηκε χαρούμενος μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜατίας Αλμέιδα: Απίστευτη ατάκα για την... χαρά του - "Δεν είμαι μοντέλο, δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου"
Φανερά ενθουσιασμένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠαναθηναϊΙκού, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την σπουδαία επικράτηση της ομάδας του και χάρισε μια σειρά από μοναδικές ατάκες στην κάμερα της COSMOTE TV.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλμέιδα μετά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, δεν είμαι μοντέλο»
Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena για την 6η αγωνιστική της Super League και ο Ματίας Αλμέιδα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι. Ο Αλμέιδα κλήθηκε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, να σχολιάσει όμως και τις φήμες που τον θέλουν να μην είναι χαρούμενος πια στην ... Περισσότερα
To άρθρο Αλμέιδα μετά το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, δεν είμαι μοντέλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit